Kaarten en Boeken


Basiskaart Basiskaart netwerk LF-routes Nederland 2012

Introductiekorting 20,00 ipv 24,95 euro. Geldig t/m 13-03-2012

Oneindig veel en oneindig mooie fietstochten door Nederland
De Basiskaart biedt een actuele, gebruiksvriendelijke en duurzame set kaarten voor iedereen die van tijd tot tijd eens een weekend- of vakantietocht op de fiets maakt.
Op de Basiskaart is het complete netwerk van Landelijke Fietsroutes, ofwel LF-routes weergegeven. Dit netwerk beslaat zoín 4.500 kilometer en is in twee richtingen bewegwijzerd. LF-routes voeren langs de mooiste plekjes van Nederland. Het netwerk is nu al 25 jaar de ideale basis voor het plannen van elke langeafstandsfietsroute. De routes zijn vooral geschikt en bedoeld voor meerdaagse fietstochten.
Afwijken van de LF-route kan ook omdat alle fietsroutenetwerken ofwel knooppuntnetwerken op de kaart staan. Het plannen van een eigen route of overstappen van het ene op het andere netwerk is zo heel eenvoudig.

Nieuwe schaal
De nieuwe editie van de Basiskaart biedt een actuele en zeer gebruiksvriendelijke set kaarten voor iedereen die van tijd tot tijd eens een weekend- of vakantietocht op de fiets maakt.
Op de dubbelzijdig bedrukte kaarten staat heel Nederland, in een schaal van 1:100.000. De kaarten zijn sinds deze laatste druk topografisch, een lusst voor het oog. Deze zeer prettige schaal geeft de fietser veel detail voor een nog betere oriŽntatie onderweg. In het kaartbeeld staan de locaties van Fietsers Welkom! logiesadressen en van bezienswaardigheden weergegeven. Een los boekje bevat de gebruiksaanwijzing.Basiskaart

Suggesties voor themaroutes
Binnen het LF-netwerk kun je je eigen route op maat samenstellen. Maar in de gids staan ook al enkele suggesties voor aantrekkelijke themaroutes uitgelicht. Hierbij zijn (delen van) LF-routes met elkaar verbonden.

Samenvattend:
Alle Landelijke Fietsroutes (ruim 4.500 km)
Knooppuntnetwerken
Topografisch kaartbeeld schaal 1:100.000
Kaartbeeld Basiskaart netwerk LF-routes Nederland

Basiskaart

Alle Lf-routes op een rij
Klik HIER voor een opsomming van ale LF-routes.

Kaartoverzicht
Klik op het overzicht voor vergroting!


Moselradweg Verkrijgbaar bij de Fietsvakantiewinkel

Basiskaart
Uitgever: Stichting Landelijk Fietsplatform
Schaal: 1:100.000
Prijs:
Introductiekorting 20,00 ipv 24,95 euro. Geldig t/m 13-03-2012